Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ove godine modernizirat će se više od 5 kilometara cesta

Nastavlja se projekt modernizacije cesta u Ivancu: Na redu asfaltiranje u Lukavcu i Margečanu

Foto: Grad Ivanec
Ugovorena vrijednost svih ovogodišnjih radova je 3,36 milijuna kuna, što je gotovo milijun kuna više nego lani

Na širem području grada Ivanca nastavljaju se radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta, ulica i odvojaka iz gradskog programa za 2019. godinu. Za sutra je planirano asfaltiranje dvije nove dionice u Mjesnom odboru Lukavec. Radi se o cestama pokraj društvenog doma i iznad autobusnog stajališta.

DJEČJI TJEDAN Grad Ivanec mališanima vrtića daruje crtić, predstave besplatne za sve klince

Iz Grada su najavili da će tijekom ovoga tjedna biti asfaltirana i Radićeva ulica u Margečanu. Za asfaltiranje se priprema i odvojak prema zaselku Severin u Mjesnom odboru Radovan. Radovi slijede i na području Ivanečkog Vrhovca, Cerja Tužnog, Stažnjevca, Ribić Brega, Ivanca i drugdje.

Dosad je asfaltirano više odvojaka na području mjesnih odbora Horvatsko, Jerovec Gornji, Prigorec i Gačice, a u sklopu toga programa položen je i asfalt na novi pješački spoj Nazorova – Šabanova.

Ove godine modernizirat će se više od 5 kilometara cesta, a ugovorena vrijednost radova je 3,36 milijuna kuna, gotovo milijun kuna više nego lani. Sve radove financira Grad Ivanec, a svotom od 391.000 kuna podupire ih Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.