Izbornik
Naslovnica Gradovi Đakovo
Grad pomaže

Natječaj za stipendije

Foto: Grad Đakovo
Stipendija za učenike iznosi 500 kuna mjesečno, dok su stipendije i financijske potpore studentima 1000 kuna na mjesec

Objavljen je Natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija te financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2021/2022. školsku, odnosno akademsku godinu. Za stipendiju se mogu natjecati učenici koji upisuju prvu, drugu i više godine srednjoškolskog obrazovanja za deficitarna zanimanja. Dodjeljuju se i stipendije darovitim studentima (prva i više godine studija), stipendije studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja (prva i više godine studija) te financijske potpore studentima (prva i više godine studija).

Stipendija za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja iznosi 500 kuna mjesečno, dok su stipendije i financijske potpore studentima 1000 kuna na mjesec. Stipendije se isplaćuju u trajanju 10 mjeseci. Ukupno se planira dodijeliti 45 stipendija učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja te 103 stipendije i financijske potpore studentima.

Prijave za dodjelu stipendija i financijskih potpora dostavljaju se od 4. do 19. studenog na adresu Grad Đakovo, Odbor za dodjelu 
stipendija i financijskih potpora Grada Đakova, Trg dr. F. Tuđmana 4, 31400 Đakovo, s naznakom "Natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija te financijskih potpora studentima Grada Đakova za 2021/2022. školsku, odnosno akademsku godinu".

Zahtjevi se podnose isključivo na obrascu koji se može preuzeti na mrežnim stranicama Grada Đakova.