Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Mia Dimšić pjevala ispod blagdanske kupole

Ni kiša nije pokvarila otvorenje Koprivničke bajke

1/4
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Manifestacija će trajati do 31. prosinca uz bogatu ponudu i zabavu

Ni kiša nije mogla pokvariti pravi blagdanski ugođaj na otvorenju Koprivničke bajke u petak navečer. Središnji događaj bio je koncert popularne mlade kantautorice Mije Dimšić koja je nastupila pred nekoliko tisuća ljudi.

Prosinac u Slatini – bogat program, adventski sajam, koncerti… Prizori blještavila i topline slatinskog adventa već su obišli svijet – kroz glazbu

Zbog kiše u petak je odgođen spektakularni vatromet i puštanje lampiona u zrak, tradicija kojom počinje svaka Koprivnička bajka. Manifestacija će trajati do 31. prosinca, a na središnji gradski trg donosi mnoštvo dobre zabave, kulture i gastronomskih užitaka.

Sve počinje već od 17 sati nastupom Koprivka i Grinča, a u 18.15 sati je promocija pjesme Blagdanska skupine Behave Community.

Na sam Božić 25. prosinca na pozornici na Zrinskom trgu novi glazbeni spektakl: od 20 sati nastupa popularna Danijela Martinović. Staru će godinu u Koprivnici od 23 sata ispratiti uz nastup popularnog tamburaškog banda Mejaši, tradicionalni šampanjac i veliki vatromet. Dan prije, 30. prosinca u 19 sati nastupaju Dangube.

U subotu, 21. prosinca, pozornica u gradskom središtu rezervirana za domaće zvijezde i zvjezdice. Od 18 sati nastupa Dječji zbor Zvončići Močile, u 18.30 Puhački orkestar Grada Koprivnice, od 19 Eric Vidović acoustic, a od 20 sati Laura, Matija & Luigi acoustic.

Advent u Koprivnici Predstavljen program blagdana u središtu Koprivnice Advent otvara Mia Dimšić, za Božić Danijela, a u Novu s Mejašima

U središtu grada kao uvertira u Koprivničku bajku prije dva tjedna otvoreno je veliko klizalište koje ulazi i u središnji gradski park. Klizalište je otvoreno radnim danom od 9 do 22 sata, a vikendom do 23 sata. Cijena klizanja iznosi simboličnih pet kuna, a najam klizaljki je deset kuna.

Za razliku od prijašnjih godina, kad je veći dio manifestacije bio u gradskom parku, ove je godine cijela Koprivnička bajka smještena na glavni gradski trg. Novost je i osvijetljena kupolasta pozornica koja cijelom prostoru daje poseban blagdanski 
štih