Izbornik
Naslovnica Gradovi Novalja
Poziv

Novalja raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Studenti
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji imaju stalno prebivalište na području Grada Novalje najmanje tri godine prije dana podnošenja zahtjeva, koji nisu korisnici drugih stipendija i koji su redovno upisali narednu godinu

Grad Novalja raspisao je natječaj za dodjelu studentskih stipendija s područja Grada Novalje za akademsku godinu 2016/2017. Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji imaju stalno prebivalište na području Grada Novalje najmanje tri godine prije dana podnošenja zahtjeva, koji nisu korisnici drugih stipendija i koji su redovno upisali narednu godinu.

Studentima medicine, prava, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, kriminalistike, strojarstva, arhitekture, studija engleskog jezika, fizike, matematike, biologije, kemije, građevine, Edukacijsko- rehabilitacijskog fakulteta i studija arheologije dodjeljuju se stipendije u iznosu od 700 kuna, a svim ostalim studentima polaznicima sveučilišnih studija u iznosu od 500 kuna. Zamolbe se podnose u roku od 15 dana od dana objave.