Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec 19 pregleda
Modernizacija kolnika

Novi asfalt na dvije ulice, vrijednost radova oko 200.000 kn

Novi asfalt Ivanec
Foto: Grad Ivanec
Riječ je o cestama koje su dosad bile uvjerljivo najtrošnije na cijelom ivanečkom području, a o nužnosti i hitnoj potrebi njihove modernizacije razgovaralo se još u veljači ove godine

Krajem prošlog tjedna položen je novi asfaltni „tepih“ na dvije dionice županijskih cesta – na dio Ulice Jezerski put (od Kukuljevićeve ulice do Zelenog dola) te na dionicu koja obuhvaća dio Jezerskog puta i dio ceste kroz Punikve.

Sveukupno je položeno 800 metara novog asfalta, priopćili su iz Ivanca.

Investitor je Županijska uprava za ceste koja je ove radove financirala iz ovogodišnjeg programa modernizacije kolnika, a po riječima ravnatelja Tomislava Osonjačkog, ukupna vrijednost radova je oko 200.000 kuna.

Izvela ih je Niskogradnja Huđek iz Petrijanca. Izvođači najavljuju da će u predstojećem vremenu urediti i bankine.

Riječ je o cestama koje su dosad bile uvjerljivo najtrošnije na cijelom ivanečkom području, a o nužnosti i hitnoj potrebi njihove modernizacije razgovaralo se još u veljači ove godine, kada su gradonačelnik Milorad Batinić, ravnatelj ŽUC-a T. Osonjački i pročelnik Stanko Rožman sa suradnicima iz Upravnog odjela za urbanizam i komunalne poslove zajedno obišli teren i utvrdili prioritetne dionice.