Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Potpisan ugovor

Novi stanar Tehno parka poduzetnik Matej Bogdan

Foto: GAREŠNICA
Mladi će se poduzetnik baviti poslovnom djelatnošću koja nedostaje u Garešnici, a to je pružanje usluga iz digitalnog marketinga i digitalnog dizajna

Gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija u svom je uredu proteklog tjedna potpisao ugovor o korištenju poslovnih prostorija u poslovnoj zgradi Tehno parka Garešnica s novim stanarom, mladim poduzetnikom Matejom Bogdanom iz Velike Mlinske, vlasnikom obrta BGDN digital, koji se bavi digitalnim marketingom i dizajnom.

On je iskoristio državne  potpore za samozapošljavanje, a sada će poslovanje nastaviti uz potpore Grada Garešnice koji će mu sufinancirati zakup poslovnog prostora te uz potporu Poduzetničkog centra Garešnica koji će mu pružiti podršku u poslovanju kako bi u što skorije vrijeme njegov biznis stao na vlastite noge.

Ta mlada tvrtka bavit će se poslovnom djelatnošću koja nedostaje u Garešnici, a to je pružanje usluga iz digitalnog marketinga i digitalnog dizajna. Riječ je o širokom spektru usluga iz digitalnog svijeta poput dizajna web-stranica, izrade prezentacija za investitore, izrade i vođenja reklamnih kampanja na društvenim mrežama, dizajniranja posjetnica, izrade loga, kompletnog brendinga, izrade reklama itd. 

Novi stanar Tehno parka Garešnica zahvalio se Gradu Garešnici, gradonačelniku Bilandžiji te direktorici Poduzetničkog centra Garešnica Tatjani Purkić na potpori koji su mu osigurali. U početku će raditi sam, a daljnje zapošljavanje ovisit će o opsegu posla.

Tom prigodom gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija izrazio je zadovoljstvo na osnivanju još jedne tvrtke i njezinu ulasku u Tehno park. Rekao je da je namjera Grada Garešnice da bude podrška u poslovanju svim poduzetnicima, pogotovo mladim.