Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Aktualni sat uoči 10. sjednice Gradskoga vijeća Velike Gorice

Obasuli ga pitanjima: od klizališta do stanja Skloništa za životinje

Aktualac
Foto: Grad Velika Gorica
Bazen koji će biti otvoren za nekoliko dana neće prelaziti ugovorenu cijenu. Prošao je tehnički pregled i nakon ugovorenih radova platit ćemo bazen, rekao je gradonačelnik Dražen Barišić

Klizalište na novoj lokaciji, troškovnik za Gradski bazen, uređenje Ulice Petra Zrinskog, biciklističke staze od grada do Velike Bune i do Starog Čiča, raspolaganje državnim zemljištem samo su neke od tema potaknutih na Aktualnom satu uoči 10. sjednice Gradskog vijeća. Aktualni sat otvorio je vijećnik Zvonimir Stjepić (Živi zid) tražeći informacije o troškovima gradnje bazena predviđenim troškovnikom i onih troškova koji su izvan planiranog s obzirom na “propuste u gradnji”.

Pleso tijekom prosinca Uskoro se prolaz na Plesu otvara za automobile

– Bazen koji će biti otvoren za nekoliko dana neće prelaziti ugovorenu cijenu. Prošao je tehnički pregled i nakon ugovorenih radova platit ćemo bazen. Ne znam odakle vam informacija jer nije bilo propusta u gradnji – odgovorio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Među ostalim pitanjima našlo se i ono vijećnika HDZ-a Gorana Miličevića vezano za Sklonište za životinje.

– Nakon Dumovca, naše je sklonište jedno od najboljih. Imamo novog koncesionara, a samo u 2018. u skloništu je zbrinuto 295 pasa, a 249 udomljeno – rekao je Barišić. 

Reciklažno dvorište Novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici Donirajte stare stvari, oni će ih popraviti i dati potrebnima