Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
tijekom prosinca

Uskoro se prolaz na Plesu otvara za automobile

Pleso
Foto: Grad Velika Gorica
Nakon desetljeća ponovno će biti otvoren prolaz između Zračne luke i Plesa, ali prolaz se neće smjeti koristiti za teretni i tranzitni promet

Građani koji žive na Plesu uskoro će ponovno moći automobilima “starim putem” iz svoje gradske četvrti prema Zračnoj luci. Prolaz koji je za promet zatvoren prije dvadesetak godina iz sigurnosnih razloga do 2015. služio je samo pješacima.

Sva predavanja, kao i Stand up komedija potpuno su besplatni Malo predavanja pa malo zabave - Dani mladih u Gorici

Na kratku kronologiju tih događanja podsjetila je na Aktualnom satu sjednice velikogoričkog Gradskog vijeća vijećnica SDP-a Katarina Šeravić upitavši gradonačelnika kada se namjerava potpuno otvaranje prolaza iz Ulice Šandora Brešćenskog prema zračnoj luci jer su brojni građani i poduzetnici iz ovog kvarta oduvijek vezani za zračnu luku.

– Želja je da tijekom prosinca otvorimo taj prolaz i da naši sugrađani mogu nesmetano prolaziti. Za početak neće biti rampe jer moramo znati da je objekt od velikog sigurnosnog značaja. Imat ćemo ponovno otvoren prolaz između Zračne luke i Plesa i treba upozoriti sve da se prolaz ne koristi za teretni i tranzitni promet – poručio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Nagrada za skupljanje smeća športsko-ribolovna udruga odra Iz jezera izvadili 12 tona smeća i dobili 15.000 kn Reciklažno dvorište Novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici Donirajte stare stvari, oni će ih popraviti i dati potrebnima