Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
športsko-ribolovna udruga odra

Iz jezera izvadili 12 tona smeća i dobili 15.000 kn

Nagrada za skupljanje smeća
Foto: Grad Velika Gorica
Udruga je osvojila i prvo mjesto u velikoj akciji Coca Cole nazvanoj “Od izvora do mora”

Velikogorička Športsko-ribolovna udruga Odra sa svojim partnerima Kulturno-umjetničkim društvom Čiče, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Novo Čiče te zagrebačkom udrugom Agroeduki ove je godine odradila velik ekološki posao. Nije ostao nezamijećen te za njega još uvijek pristižu i zaslužene nagrade.

Susret udomitelja Sve više nedostaje udomiteljskih obitelji, novi zakon pokušat će pomoći

Nakon prvog mjesta u velikoj akciji Coca Cole nazvanoj “Od izvora do mora”, stiglo je i novo priznanje. Na 10. Susretu gradonačelnika i poduzetnika u Splitu akcija društva iz Novog Čiča odnijela je uvjerljivu pobjedu. Osim što je pobjeda svim ekolozima iznimna čast, dobili su i novčani poticaj u iznosu od 15.000 kuna. U svome projektu “Očistimo smeće s naših jezera” ŠRU Odra i partneri napravili su gotovo nevjerojatan posao – prikupili su gotovo 12 tona smeća i apsolutno zaslužili nagrade.

Točnije, prikupljeno je 11.860 kilograma smeća, što je brojka protiv koje konkurencija u Splitu nije ni imala pravu šansu.

Velika Gorica Raskošno kićenje Blagdansko ruho dobit će i oba gradska kružna toka Zima Velik Gorica spremni za zimu Na zalihama je i 1200 tona soli i 200 tona sipine