Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
spremni za zimu

Na zalihama je i 1200 tona soli i 200 tona sipine

Zima Velik Gorica
Foto: Grad Velika Gorica
Ove godine imamo 40 operativnih zadataka i toliko vozila i pobrinut ćemo se da 600 km prometnica, 60 km nogostupa i 18.000 kvadrata parkirališta budu prohodni – rekao je šef uprave Komunalca Jurica Mihalj

I ove sezone vozni park zimske službe je spreman. Velikogoričanima će na raspolaganju tako biti petnaest kamiona, 25 traktora, desetak malih ralica te pet rovokopača.

U Vukovinskom polju Nazire se novi izgled Poduzetničke zone

– Bez obzira na lijepo vrijeme, vremenske promjene sve su brže i može se dogoditi da u 24 sata dođe do promjene, a naša je zakonska obveza da do polovice studenoga napravimo smotru zimske službe. Na zalihama je 1200 tona soli i 200 tona sipine i apsolutno smo spremni za nadolazeću zimu – rekao je gradonačelnik Dražen Barišić te je pozvao i sugrađane na suradnju napomenuvši da je dužnost svakoga građanina počisititi ispred svoga dvorišta i ulaza. Zimu u niskom startu čeka i VG Komunalac.

– Nadam se da su građani bili zadovoljni prošle zime, ali uvijek može bolje. Ove godine imamo 40 operativnih zadataka i toliko vozila i pobrinut ćemo se da 600 km prometnica, 60 km nogostupa i 18.000 kvadrata parkirališta budu prohodni – rekao je šef uprave Komunalca Jurica Mihalj.

Okupljeno prvo Dječje gradsko vijeće Okupljeno prvo Dječje gradsko vijeće Djeca zasula gradonačelnika pitanjima o biciklističkim stazama, igraonicama... darovateljima krvi velike gorice uručene zahvalnice i priznanja Uz malo odricanja do spašavanja života