Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Jaskanski muzej dobiva novo ruho

Obnova oštećene zgrade koštat će 1,3 milijuna eura

Radovi bi trebali biti gotovi do polovine 2024. godine
Foto: Jastrebarsko
Obnova bi, kako je najavljeno, trebala biti završena do polovine sljedeće godine.

U tijeku je obnova još jednog kulturnog bisera u samom centru Jastrebarskog, zgrade Gradskog muzeja.

Trenutačno se radi na pripremnim radovima, a sama obnova uključit će građevinske i obrtničke radove, ali i radove na elektroinstalacijama, grijanju, hlađenju i ventilaciji, vodovodu i odvodnji kao i vatrodojavi, kažu u Gradu.

Riječ je o potresnoj obnovi zgrada javne namjene, a sama zgrada u kojoj se nalazi Gradski muzej Jastrebarsko znatno je oštećena.

Ugovorena vrijednost svih ovih radova je 1,3 milijuna eura, a sredstva za obnovu osigurala je Zagrebačka županija. Slijedom provedenog postupka javne nabave izvođač radova je tvrtka Patrik Term iz Jastrebarskog. Obnova bi, kako je najavljeno, trebala biti završena do polovine sljedeće godine. 

NA PRVOM upisnom roku popunjena su sva mjesta za prvi razred druge generacije jaskanskih logističara Prijavilo ih se 87, a mjesta je bilo za samo 26 Tehničari za logistiku i špediciju nikad traženiji sanacija prometnica JASTREBARSKO U tri mjeseca sanirano 80 prometnica, "povučeno" čak 11 milijuna eura Jastrebarsko JASTREBARSKO SVJETLI Diljem grada zamijenjeno više od 2000 svjetiljki javne rasvjete