Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Dovršena četvrta faza

Obnovljen rotor na raskrižju "Betonke" kod Petrola

NASTAVAK rekostrukcije prema mostu preko Gradne bit će iduće godine
Foto: Samobor

Četvrta faza radova na rekonstrukciji prometnice DC231, popularne ''Betonke'', dovršena je. U sklopu radova na raskrižju s ulicama Hrvatskih branitelja i Bleiburških žrtava obnovljen je rotor, a duž prometnice izgrađena je pješačko-biciklistička staza i postavljena LED rasvjeta. Investitor su Hrvatske ceste, a Grad Samobor financirao je izgradnju pješačko-biciklističke staze. Nastavak rekonstrukcije "Betonke" u dijelu prema mostu preko Gradne, Hrvatske ceste su prebacile na iduću godinu, jer najprije na tom dijelu Vodoopskrba i odvodnja mora zamijeniti magistralni vodovod.

– Realizacijom ovog projekta znatno se podigla kvaliteta života, pogotovo iz aspekta sigurnosti svih sudionika u prometu. Vjerujem da će u idućoj godini biti obnovljen i dio prometnice na dijelu prema mostu preko Gradne – izjavila je gradonačelnica Petra Škrobot.

Ema ide tek u šesti razred, no osim što sjajno govori kineski među najboljim je učenicima u školi. Bavi se i slikanjem, iza nje je nekoliko samostalnih izložbi, a lani je osvojila Plaketu gradonačelnice za humanitarnu akciju "Dijete djetetu" samobor Ema Dujmović oduševila Kinu nastupom u samoborskoj nošnji Nezaposleni će dobiti božićnicu u iznosu od 45 eura, za one s primanjima do 185 eura iznosi 85 eura, 60 eura za one s primanjima do 250 eura, a oni do 320 eura dobit će 45 eura Dobit će je umirovljenici, nezaposleni, invalidi... Isplata božićnica potrebitima trajat će do 9. prosinca Potpisan ugovor za razvoj odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Samobor Potpisan ugovor za razvoj odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda