Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Europski tjedan mobilnosti

Od tjelovježbe do zdravih domaćih proizvoda

Vježbanjem do zdravlja
1/5
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Grad Koprivnica od 16. do 22. rujna 17. godinu organizira Europski tjedan mobilnosti, a središnja tema ove godine je "Mix and Move"

Grad Koprivnica od 16. do 22. rujna 17. godinu obilježava Europski tjedan mobilnosti. Ove godine, najavljuju organizatori, akciji su se priključila 2402 grada iz ukupno 50 zemalja. Ovogodišnja je tema "Mix and Move", korištenje različitih prijevoznih sredstava s naglaskom na smanjenju korištenja vozila koja zagađuju okoliš. Danas od 9 do 12 sati na Gradskoj tržnici OPG-ovi s područja Koprivničko-križevačke županije izložit će svoje domaće proizvode. Sutra će od 9 do 11 sati na Sportskom centru Cerine biti postavljen mali poligon na kojem će se moći vježbati. Vježbe će biti prilagođene vrtićkim skupinama.

Od 11 do 13 sati na Sajmištu će se održati program "Sport za SVE" za klubove i društva te osnovnoškolce. U srijedu od 9 do 11 sati održat će se edukativna akcija "Zajedno za manje stradalih u prometu" na Zrinskom trgu. Organizatori su Crveni križ Koprivnica, Policijska uprava – Odsjek za sigurnost cestovnog prometa, Povjerenstvo za promet Grada Koprivnice, Savjet za sigurnost prometa županije, Županijska uprava za ceste, Zavod za javno zdravstvo, Auto klub Koprivnica i Udruga osoba s invaliditetom županije. Četvrtak će biti posvećen čišćenju okoliša, petak vježbama za umirovljenike, a subota humanitarnoj biciklijadi i hodanju.     

Mišel Jakšić Najveća investicija Do kraja godine odobrenje projekta aglomeracije S malo povijesnih dokumenata u Koprivnici je napravljen odličan turistički proizvod Renesansni festival u Koprivnici Srednjovjekovne kulise kakvih se ne bi posramili ni u Hollywoodu