Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica 150 pregleda
Proljeće je stiglo u grad

Odaberite najljepše cvijeće za svoje vrtove i okućnice na Festivalu u Crikvenici

sajam cvijeća
Foto: Ivica Galović/PIXSELL/Ilustracija
I tijekom vikenda bit će zanimljivih edukacija i prezentacija

Centar Crikvenice će ovih dana biti u proljetnom duhu, jer će se od danas pa do 2. travnja održavati 17. po redu Festival cvijeća. Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati.

Posjetitelji će uživati u opuštenoj šetnji i biranju novih ljubimaca za svoj dom, a očekuje ih raznovrsna prodajna izložba cvijeća, sadnica i vrtnog programa. Posebno će mjesto na trgu pripasti prigodno uređenoj bonsai maslini te panelima na kojima će biti izloženi likovni radovi naših najmlađih kreativaca, djece iz vrtića i osnovnih škola.

U subotu, 1. travnja će sajam dobiti i glazbenu kulisu, jer od 9,30 na crikveničkome trgu počinje svirati Trio Crikvenica. Izlagači će, kao i svaki put, pomoći svojim savjetima prilikom odabira biljaka, a u 11 sati kreće i zanimljiva edukacija i prezentacija aranžiranja, organizirana u suradnji s Graditeljskom školom za industriju i obrt Rijeka.

Organizator 17. Festivala cvijeća je "Alpe-Adria-Expo" d.o.o., suorganizator TZG Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i "Eko-Murvica" d.o.o.