Izbornik
Naslovnica Gradovi Samobor
Zamijenjena je i pumpa za vodu

Omiljeni park za pse dobio novu ogradu i igrala

Park je obišla gradonačelnica Petra Škrobot
Foto: Grad Samobor

U Samoboru je otvoren novouređeni park za pse. Postavljena su igrala za pse, nova panel ograda oko cijelog parka, kako se psi ne bi mogli provući ispod ograde, izvedena je drenaža tla, zamijenjena je batuda te su postavljeni rubnjaci. Poravnat je cijeli teren, navezena je zemlja te posađena trava. Postavljene su nove klupe, stolovi i koševi za smeće.

Zamijenjena je oštećena pumpa za vodu i uređeno njeno postolje. Iz parka su uklonjeni panjevi drveća srušenog za vrijeme nevremena te su posađena nova stabla. Park za pse obišli su gradonačelnica Petra Škrobot, njezin zamjenik Petar Burić te direktor Komunalca Renato Raguž. Izrazili su zadovoljstvo što je Samobor dobio puno ugodniji, primjereniji i sigurniji prostor za boravak pasa i njihovih vlasnika koji će koristiti sa zadovoljstvom.

Villa sagrađena u 19. stoljeću propada već dulje vrijeme iako se nalazi u Registru kulturnih dobara Republike Hrvatske. Na objektu je započela konstrukcijska obno U tijeku radovi vrijedni 2,6 milijuna eura Obnovu Vile Allnoch u cijelosti će financirati EU Advent u Samoboru SAMOBOR Uz fire show na ledu započela još jedna samoborska adventska bajka PONOS GRADA Na međunarodnom natjecanju u Kini Ema Dujmović nastupila je u samoborskoj narodnoj nošnji i osvojila posebno priznanje žirija za najkreativnije dijete Uručeno priznanje učenici koja je briljirala u kineskom Zbog talentirane Eme za Samobor se čulo i u Kini