Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
svjesni problema u javnom prijevozu

Otvoren e-mail za pritužbe na javni prijevoz

Foto: Grad Zaprešić
Konkretne primjedbe i pritužbe mogu se poslati na e-mail otvoren u tu svrhu koji će direktno biti proslijeđen prijevoznicima te od njih zatraženo očitovanje

Iz grada Samobora obaviještavaju kako su svjesni problema u javnom prijevozu, osobito kad je riječ o liniji prema Zagrebu. Iako ona nije u nadležnosti Grada Samobora već resornog Ministarstva, smatraju rješavanje nezadovoljstva građana i vlastitom obvezom.

Kad je riječ o lokalnim linijama za koje su nadležni, upravo je u tijeku postupak kojim će se utvrditi vozni red sukladno realnim potrebama stanovnika. Naime, postoje linije na kojima gotovo i nema putnika (nekad je to 1, nekada 2, a nekada niti jedan putnik), dok je na nekim relacijama potrebno uvesti više linija.

Cilj je promicanje filmskog stvaralaštva Djeca i mladi dođu s idejom pa sami uz pomoć mentora snimaju filmove

I kod međužupanijskog (Samobor – Zagreb) i kod lokalnih linija nužno je uvesti promjene te rade na tome i ulažu maksimalan trud kako bi povećali kvalitetu javnog prijevoza, također u koordinaciji s projektom integriranog prometa zagrebačkog područja. O mjerama i rješenjima bit ćete informirani čim se razmotre sve mogućnosti i donesu konkretne odluke.

Do tada mole da sve konkretne primjedbe i pritužbe šalju na e-mail otvoren u tu svrhu koji će direktno biti proslijeđen prijevoznicima te od njih zatraženo očitovanje. E-mail: prituzbe-javniprijevoz@samobor.hr. 

U e-mailu bi trebao biti naveden dan, vrijeme i linija na kojoj su uočene nepravilnosti kako bismo mogli zatražiti konkretan odgovor.

Pešćenka Ulica budućnosti Pešćenka će biti aleja kojom će se dolaziti do novog centra