Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin
Europski tjedan mobilnosti

Otvoren foto-natječaj 'Pokreni se', biraju se tri najbolje fotografije

trčanje
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Nagrade za najuspješnije fotografije dodijelit će se u razdoblju obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti između 16. i 22. rujna

Grad Labin objavio je foto-natječaj 'Pokreni se' za fotografske amatere i ljubitelje fotografije povodom nadolazećeg Europskog tjedna mobilnosti. Foto-natječaj je otvoren od 16. kolovoza do 6. rujna. Nagrade za najuspješnije fotografije dodijelit će se u razdoblju obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti između 16. i 22. rujna.

Na natječaju mogu sudjelovati fotografski amateri i ljubitelji fotografije, a potrebno je fotografirati događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja, sugrađane dok pješače, voze bicikl, koriste javni prijevoz i slične situacije s naglaskom na održivu mobilnost. 

Nakon zatvaranja roka za dostavu fotografija Povjerenstvo za odabir najuspješnijih fotografija utvrđuje fotografije koje udovoljavaju uvjetima natječaja i fotografije koje ulaze u uži krug za glasanje. Te se fotografije objavljuju na službenim stranicama Grada Labina i Facebook profilu Grada Labina. Od 8. rujna do 14. rujna građani će moći glasati za najbolju fotografiju putem Facebook profila Grada Labina. 

Autorima triju najuspješnijih fotografija dodijelit će se nagrade, i to za fotografiju koja je osvojila 1. mjesto iznos od 800 kuna, za 2. mjesto iznos od 400 kuna i za 3. mjesto iznos od 200 kuna.

Više o cijelom natječaju možete saznati na stranicama gradske uprave.