Izbornik
Naslovnica Gradovi Vodice 151 pregleda
Radovi gotovi sredinom lipnja

Plava plaža dobiva košarkaško igralište sprave za vježbanje na otvorenom

plava plaža Vodice
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Igralište će imati sportsku podlogu od sintetske gume s tri vanjske sprave za fitness te će biti ograđeno zaštitnom ogradom

Nakon što je proveden natječaj za uređenje sportskog igrališta na Plavoj plaži u Vodicama, tvrtka Građenje Split d.o.o. je odabrana za izvođača radova. Tako je u ponedjeljak započela izgradnja košarkaškog igrališta s odgovarajućom rasvjetom, a zatim će biti postavljene i tri fitness sprave za vježbanje na otvorenom. Ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosi nešto više od 620.000 kuna.

Ovo će igralište za streetball biti izvedeno u službenim dimenzijama 18 x 11 m, s odgovarajućom sportskom podlogom od sintetske gume i s tri vanjske sprave za fitness te će biti ograđeno zaštitnom ogradom, a svojim će sadržajem biti nadopuna već postojećoj umjetnoj stijeni za penjanje Kluba Balans koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Uz nova ulaganja u uređenje plaže od Punte do Bistaka, vodička zapadna plaža ove će sezone ponuditi svojim građanima i gostima mogućnost bavljenja rekreativnim sportskim aktivnostima. Završetak izgradnje igrališta predviđa sredinom lipnja, izvijestili su iz gradske uprave.