Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Svakome 50 eura

Počela podjela uskrsnica umirovljenicima

Podjela uskrsnica u Koprivnici
Foto: Grad Koprivnica

Prošloga tjedna počela je isplata uskrsnica umirovljenicima s područja Koprivnice. Uskrsnicu od 50 eura dobit će svi čija mirovina (tuzemna i inozemna) za veljaču ove godine zajedno s dodacima ne prelazi iznos od 400 eura.

Tu su i korisnici nacionalne naknade za starije osobe s prebivalištem na području Koprivnice. Uskrsnica se može podići u vjenčaonici na Zrinskom trgu na temelju predočene osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine ili nacionalne naknade za starije osobe za veljaču. Utvrđen je raspored podjele prema abecednom redu i isplaćivat će se do 19. ožujka. Svim korisnicima osobne invalidnine, odnosno inkluzivnog dodatka, uskrsnica će biti uplaćena na račun na koji im se uplaćuje i navedena pomoć ili će biti poslana poštanskom uputnicom na kućnu adresu.

storyeditor/2024-03-08/sortirnica_1.jpg Koprivnica ide u novi projekt Sortirnica se gradi u blizini kompostane ili reciklažnog dvorišta storyeditor/2024-03-08/stipendije_B.jpg Varaždin osigurao 500.000, a Koprivnica oko 396.000 eura Koprivnica u hrvatskom vrhu po izdvajanju za stipendije Radovi u Pavelinskoj kasne jer se tamo gradila golema zahtjevna retencija u sklopu Aglomeracije Koprivnica Koprivnica Novi pothodnik dužine 140 metara spojit će Taraščice s Vinicom