Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
POSLOVNE IDEJE

Počele prijave na “Startup VG”

Foto: Grad Velika Gorica
U prostoru inkubatora pak poduzetnici imaju osigurane uredske prostore sa svom potrebnom infrastrukturom, ali i savjetodavnu podršku – kažu iz Grada.

“Startup VG” natjecanje je u razvijanju poslovnih ideja koje se već nekoliko godina održava u Velikoj Gorici. Svi koji imaju poslovnu ideju mogu se prijaviti za sudjelovanje. Cilj je potaknuti mlade ljude na razvijanje i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu, kako bi svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat imali i priliku realizirati je.

Lista projekata za zaštitu okolišta koje će financirati Velika Gorica Za čišćenje divljih odlagališta i edukaciju građana 100.000 kuna

– Neće biti okupljanja startup timova onako kako smo navikli proteklih godina, s obzirom na epidemiološke mjere. Zbog želje da se ozbiljnije poradi na poslovnim pričama otvorene su prijave. Sudionici imaju mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentoriranje iskusnih poduzetnika koji su dio startup zajednice. Tako će im se omogućiti individualni pristup kako bi se više radilo na projektima i olakšao put od ideje do realizacije. Informacije su dostupne na službenim stranicama Grada. U prostoru inkubatora pak poduzetnici imaju osigurane uredske prostore sa svom potrebnom infrastrukturom, ali i savjetodavnu podršku – kažu iz Grada.