Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Priznanje "Veliko srce koprivničkog djeteta"

Pomogli učenici koja se doselila u Hrvatsku

Nagrade se dodjeljuju za pomoć, solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju
Foto: Grad Koprivnica
Pobjedu su odnijeli učenici 4.c razreda OŠ Braća Radić s projektom suradničkog učenja

Priznanje "Veliko srce koprivničkog djeteta" za izuzetnu pomoć, solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju primili su učenici 4.c razreda Osnovne škole Braća Radić s projektom suradničkog učenja.

Ilustracija Podrška integraciji Predstavljena bojanka s porukama o toleranciji

Priznanja se dodjeljuju djeci koja se ističu u humanitarnim i edukativnim projektima, nesebično pomažu svojim prijateljima, ali i nepoznatim osobama. Učenici 4.c razreda, njih 24, cijelu su godinu provodili u školi, lokalnoj zajednici, pa i izvan granica Hrvatske, s učiteljicom Vesnom Mlinarić pod motom "Volontiramo, širimo prijateljstvo i toleranciju dobrim djelima, pjesmama, glumom i likovnim radovima". Veliko srce pokazali su i u prihvaćanju nove učenice Nikoline koja se iz Nizozemske doselila u Koprivnicu.

Pohvalnice za "Naj dječje djelo" primili su učenici 2.d razreda OŠ Braća Radić s učiteljicom Ines Turk, učenice 6.c razreda OŠ Đuro Ester Dora Bicak i Ida Kodrić i njihova razrednica Saša Špoljarić, učenice 4.c razreda OŠ Đuro Ester Lana Međimorec, Mija Mišura, Magdalena Pehman i Marta Žufika Marđetko te njihova razrednica Biserka Knez, predsjednik Vijeća učenika OŠ Đuro Ester Šimun Benedikt Kopričanec i njegov razrednik Ivan Piskač.

Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice INTERVJU - gRADONAČELNIK O OSTVARENIM PROJEKTIMA I PLANOVIMA Mišel Jakšić: Čeka nas oko 200 milijuna kuna investicija