Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak
sisak

Pozivaju se Siščani na humanitarni koncert za 6-godišnju djevojčicu

Jasmin Stavros
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Marija je djevojčica s 80-postotnim tjelesnim invaliditetom i progresivnim infantilnom idiopatskom skoliozom kralježnice. Sa skoliozom se bori od svojih 10 mjeseci starosti

Body building klub Sisak organizira u četvrtak, 11. listopada u 21 sat na Gradskoj tržnici Sisak humanitarni koncert za 6-godišnju Mariju Dorosulić iz Sunje.

OŠ Braća Ribar u Sisku Sisak Ove godine u školama ukupno 46 pomoćnika u nastavi

Marija je djevojčica s 80-postotnim tjelesnim invaliditetom i progresivnim infantilnom idiopatskom skoliozom kralježnice. Sa skoliozom se bori od svojih 10 mjeseci starosti kada joj je ona dijagnosticirana i do sada je prošla dvije operacije. Marija mora na operaciju koju je moguće izvesti u privatnoj poliklinici, a cijena operacije iznosi 92 tisuće kuna.

Kako bi prikupili potrebna sredstva organiziran je humanitarni koncert na kojem će nastupiti Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Boris Novković i Reel Time, Učiteljice, Vatra, Tarapana Band, Tara ex Karma, Ivica Martić, Pirati, Sisački bećari i VA Lipe. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Informatičke radionice za starije od 50 godina Narodne knjižnice i čitaonice Sisak Besplatne informatičke radionice za starije od 50 godina