Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Crveni križ u akciji

Predstavnici gradske uprave volontirali u Socijalnoj samoposluzi

Foto: Crveni križ
U gradskom Crvenom križu kažu da je naglasak ovogodišnje volonterske manifestacije povezivanje djelatnika poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama

Prošli su tjedan u Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa u Koprivnici podijeljeni paketi korisnicima, a sve se odvijalo u sklopu manifestacije Hrvatska volontira.

'volim volontiranje' Koprivnički učenici u sklopu humanitarne akcije prikupili čak 130 kg hrane

Tom je prigodom predstavljen i projekt Europske unije koji se provodi pod nazivom Volimo volontiranje. Glavni mu je cilj povećanje broja kvalitetnih programa školskog volontiranja, odgoj kojim se potiče volontiranje te poboljšanje doprinosa volontiranja u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj. Grad Koprivnica jedan je od partnera Crvenoga križa u tom projektu.

U gradskom Crvenom križu kažu da je naglasak ovogodišnje volonterske manifestacije povezivanje djelatnika poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama. Svoj doprinos volontiranju u ime gradske uprave u prostorijama Socijalne samoposluge dale su zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

više od 600 paketa Crveni križ podijelio pakete i svojim korisnicima uljepšao blagdane