Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
Crikvenica 4 Pets

Predzadnji vikend u rujnu rezerviran je za najveće njuške

psi
Foto: Žarko Bašić/Pixsell/Ilustracija
Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti na čak dvije lokacije – u centru Crikvenice i na plaži za pse Podvorska

U Crikvenici će se od 21. do 23. rujna održati drugi po redu 'Crikvenica 4 Pets', manifestacija koja je u 2017. godini osvojila zasluženu nagradu 'Simply The Best' za najbolje tematsko događanje višednevnog trajanja u kategoriji 'Inovativni projekt u turizmu'.

Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti na čak dvije lokacije – u centru Crikvenice i na plaži za pse Podvorska, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i uživali psi i njihovi vlasnici iz brojnih zemalja.

U petak, 21. rujna, u centru grada vas očekuje sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 16 do 19 sati. Od 17 sati će Malinois klub Kvarner prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa. Subota, 22. rujna je rezervirana za Nacionalnu kinološku izložbu CAC Crikvenica u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza od 9 do 17 sati te sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 10 do 19 sati u centru grada.

Kako bi uživali i naši najmlađi, u nedjelju, 23. rujna, od 9 sati će se na glavnom trgu održavati likovna radionica za djecu (tema: kućni ljubimci), zabavljat će ih klaunovi, a uživat će i u dječjoj predstavi 'Doktor od životinjica' te u dječjim plesnim i pjevačkim nastupima. Od 17 sati slijedi karneval kućnih ljubimaca. Od 18 sati održavat će se cooking show za ljubimce – izrada slastica namijenjenih upravo njima. Od 10 do 19 sati održavat će se, kao i svaki dan manifestacije, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce.

Na drugoj nas lokaciji, točnije na plaži za pse Podvorska od 15:30 sati očekuje uređivanje i priprema ljubimaca za ranije spomenuti karneval, a s iste lokacije je start maškarane povorke ljubimaca i vlasnika, izvijestili su iz Grada Crikvenice.

Crikvenica Bespovratna sredstva Potpisan 33 milijuna kuna vrijedan ugovor za dogradnju crikveničke luke