Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
Za ljubitelje prirode

Prekrasne boje cvijeća i neodoljiva slatka iznenađenja na crikveničkoj rivijeri

sajam cvijeća
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL/Ilustracija
Peti po redu Cvjetno-slatki održat će se od 21. do 24. rujna u Crikvenici

Četiri dana ispunjena zabavnim programom za djecu i odrasle, ponudom originalnih i ukusnih slastica, kreativnih suvenira i cvijeća. Dani su to u kojima će posebno uživati ljubitelji prirode i slatkoljupci, ali i svi koji traže inspiraciju za uređenje doma i okućnice ili savjet kako pripremiti ukusne slastice kojima će razveseliti svoje najmilije.

Glavnina će se programa održavati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 9 do 19 h, biti Sajam cvijeća. Sva će četiri dana pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imati bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak najčešće biti raskošna čokolada ili osvježavajuće voće.

U petak, 22. rujna, će se od 18 do 19:30 h u Gradskoj vijećnici u Crikvenici održavati tečaj prirodnog vrtlarenja i zdrave hrane by Anino povrće, na kojemu će se moći naučiti nove vještine i usvojiti vrijedna znanja. Najzabavnije će svakako biti u subotu, 23. rujna, kada će u centru Crikvenice već od jutra biti zanimljivo. Tako će od 9 do 13 h biti organizirana prodajna izložba kolača i ostalih slastica, koje će svima uljepšati opušteni vikend. U 9 će sati krenuti i radionica izrade autohtonih slastica, a potom i glazbeni program uz "Pinky and the brain", dok će najmlađi uživati od 10 h uz prigodnu predstavu "Drvo ima srce". U večernjemu će se dijelu programa održati koncert mađarske grupe.

Nedjelja će započeti slatkom radionicom za djecu i odrasle u 9:30 h, zatim zabavnom animacijom za djecu, a u 16:30 h će centar Crikvenice biti veseliji zahvaljujući dječjoj cvjetnoj radionici by Anino povrće. Za glazbeni dio programa pobrinut će se veseli mladići iz tamburaškoga sastava "Mistral".