Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Velika Gorica

Prijave za isplatu božićnice umirovljenicima počinju 7. listopada

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/ilustracija
Umirovljenicima koji primaju mirovinu do 1000 kuna bit će isplaćena božićnica u iznosu od 400 kuna, a umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1000,01 kunu do 2000 bit će isplaćena božićnica u iznosu od 200 kuna

Umirovljenici s prebivalištem na području Grada Velike Gorice, koji imaju mirovinu do 2000 kuna i ove godine mogu ostvariti pravo na isplatu božićnice. 

radijator Prvo vrtići, škole, domovi zdravlja... Kreće sezona grijanja u ovih šest gradova

Mjerilo za isplatu predstavlja iznos u stavci ″mirovina″, bez zaštitnog dodatka ili drugog doplatka.

U razdoblju od 7. listopada 2019. do 1. studenoga 2019. godine, umirovljenici moraju predati ispunjeni Obrazac za prijavu u Evidenciju umirovljenika Grada Velike Gorice u svrhu isplate božićnice.

Obrazac i pripadajući prilozi predaju se u Grad Veliku Goricu, Trg kralja Tomislava 34, (šalter u prizemlju), od 08.30 – 14.30 sati.

Obrazac se može preuzeti na web stranici Grada Velike Gorice, na porti gradske uprave te u udrugama umirovljenika.

Uz popunjen obrazac obavezno treba priložiti: presliku osobne iskaznice (obostrano), odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim i invalidskim primanjima ili potvrdu o visini mirovine izdanu od HZMO-a.

Umirovljenici OTVORENE PRIJAVE NA NATJEČAJ Za programe umirovljeničkih udruga sto tisuća kuna

Umirovljenici koji primaju inozemnu i tuzemnu mirovinu moraju priložiti dokaze o visini obje mirovine, presliku dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika.

Umirovljenicima koji primaju mirovinu do 1000 kuna bit će isplaćena božićnica u iznosu od 400 kuna, a umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1000,01 kunu do 2000 bit će isplaćena božićnica u iznosu od 200 kuna.

Isplata božićnice umirovljenicima bit će u poslovnicama FINA-e, u razdoblju od 18. studenoga  2019. – 24. prosinca 2019. godine.

Na sportskom susretu okupilo se 1500 umirovljenika Sportski susreti U sedam disciplina natjecalo se 1050 umirovljenika

Kako bi preuzeli božićnicu umirovljenici moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB. U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj tel 6269-918 ili 6269-938.