Izbornik
Naslovnica Gradovi Rijeka
RASPISAN NATJEČAJ

Prijavite svoj projekt i osvojite 20.000 kn

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zaklada dodjeljuje bespovratna novčana sredstva i to do 20.000 kn po projektu, a prijaviti se mogu najrazličitije inovativne ideje

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj raspisala je natječaj pod nazivom „Mladi: snaga zajednice” čiji je cilj povećati i poduprijeti aktivnosti mladih te financirati njihove projekte .

Reverzibilna hidroelektrana Velebit, ilustracija RIJEKA Za proizvodnju električne energije uz pomoć sunca građanima osigurano ukupno 20 milijuna kuna

Projekt se provodi u dva hrvatska grada - u Rijeci i Splitu. Natječaj za Rijeku bio je objavljen u svibnju, a sada mladi s dobrim idejama imaju još jednu priliku za dobivanje novčane potpore, obavijestili su iz Grada.

Visina financijske podrške može iznositi do 20 tisuća kuna, a dodijelit će se ukupno četiri potpore, po dvije u svakom uključenom gradu, a prijaviti se mogu najrazličitije inovativne ideje. Bitno je samo da se okupe minimalno tri mlade osobe jer se to smatra neformalnom skupinom mladih. Rok za prijavu je do 30. rujna.

Više o uvjetima pročitajte ovdje.