Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
KONCERTI, KARAOKE, CRAFT PIVO, KOKTELI...

Program "10 dana kod bana"

Foto: Grad Zaprešić
Turistička zajednica predstavila je zanimljivu ljetnu shemu na najljepšoj lokaciji u Zaprešiću od 16. do 25. srpnja

Turistička zajednica grada Zaprešića pozvala je posjetitelje u Nove dvore bana Jelačića da tamo provedu deset dana u jedinstvenom ambijentu park-šume kod bana. Turistička zajednica predstavila je ljetnu shemu na najljepšoj lokaciji u Zaprešiću od 16. do 25. srpnja.

U Muzeju “Matija Skurjeni” izložena djela iz privatne zbirke Tonija Politea koja se mogu razgledati do 25. kolovoza Porculanski kompleti za jadranske hotele, darovi državnicima, ukrasi...

– Tople banske večeri uz osvijetljeni ambijent osvježit će Craft Beer Fest s tridesetak vrsta sjajnih craftova, ukusne zalogaje i još bolju glazbu. Za glazbu će se pobrinuti jedinstveni JeboTon Ansambl, Tri Fir koji donose irski i engleski zvuk, a nedjelja 18. srpnja rezervirana je za veliki Pub Quiz na otvorenom – ističu.

Kroz tjedan nastavit će se s dobrom vibrom P.U.S. Days (ponedjeljak, utorak i srijeda) uz urbani zvuk DJ majstora koji će začiniti dobrim pićem i klopom na otvorenom prostoru uz Vršilnicu. Sjajan ljetni ritam za kraj donosi Cocktail & Finger Food Party koji u četiri dana donosi jazz, kubansku latinovečer uz Ricarda Luquea i prijatelje te sjajne interpretacije Alena Đurasa. Nedjelja 25. srpnja, na kraju banskog programa, rezervirana je za TikTok Party i karaoke na otvorenom.

USPJEH NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Mažoretkinjama dvije srebrne medalje

– Tijekom dana uživajte u tematskim kostimiranim turama, radionicama za djecu, razgledu grada i upoznajte Zaprešić. Pripremili smo bogat program za najmlađe, a one starije prije večernjeg opuštanja pozivamo u razgled Novih dvora, dvorca Lužnica i Zaprešića – ističu u Turističkoj zajednici.