Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Usvojen

Proračun za 2020. godinu 225 milijuna kuna

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić kazao je da većinu sredstava nose komunalno gospodarstvo i društvene djelatnosti kao i da se 120 milijuna kuna odnosi na kapitalna ulaganja

Odlukom većine glasova članova Gradskoga vijeća usvojen je proračun Grada Vinkovaca za 2020. godinu koji će iznositi 225 milijuna kuna.

Potpisan ugovor Energetska obnova zgrade u kojoj se nalazi vinkovačka prošlost

Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić kazao je da većinu sredstava nose komunalno gospodarstvo i društvene djelatnosti kao i da se 120 milijuna kuna odnosi na kapitalna ulaganja. Istaknuo je i da je proračun za 2020. godinu na istom tragu kao i ovogodišnji te da su gotovo sve funkcije zadržane.

– Stvar je u broju projekata EU gdje moramo izuzetno dobro planirati i u svakom trenutku biti spremni te imati onaj naš dio sredstava za pojedini projekt, kao što moramo biti spremni i odgovoriti na sve ono što će se otvoriti kao prilika za Grad Vinkovce za prijavu projekata sljedeće godine – rekao je Bosančić.

Na lokalitetu Jankovačka dubrava pronađena rimska kola s upregnutim konjima IZNIMNO ARHEOLOŠKO OTKRIĆE Senzacionalno otkriće: Nedaleko Vinkovaca pronađena rimska kola s upregnutim konjima iz 3. stoljeća