Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Radionica Smuteka

Prvašići naučili kako se radi zdrav doručak

storyeditor/2024-10-18/VJ_1_foto__1_.jpg
Foto: Komunalac Na radionici u OŠ Đuro Ester sudjelovali su učenici prvog razreda s učiteljicama

Restorančić zdrave hrane Smutek u sklopu Dječjeg tjedna uključio se u projekt Zdravog doručka kojem je cilj djeci popularizirati naviku svakodnevnog doručka i zdrave namirnice. Na radionici u OŠ "Đuro Ester" sudjelovali su učenici prvog razreda s učiteljicama. Školarci su učili kako kombinirati namirnice za smoothie. Uz pomoć mališana pripremljeni su voćni i povrtni smoothie.

Cilj je stvoriti zdravu naviku jer hranjivi smoothie za doručak ili međuobrok u samo jednoj čaši može zamijeniti cijeli obrok i pružiti sve potrebne nutrijente za nastavak dana, napominju u Komunalcu, koji upravlja restoranom Smutek.

Mirko Duspara Obostrana korist Gradonačelnik na terenu: svaki tjedan susreti s mještanima Srednja škola Stjepana Sulimanca Pitomača prošla je na HEP-ovu natječaju ZeIEn 2024., na koji je prijavila sunčanu elektranu snage 85 kW na krovnim plohama škole Prošao projekt Sunčana elektrana na krovu škole storyeditor/2024-10-21/Snimka_zaslona_2024-10-21_104837.png Nagrađeno osam učiteljica s velikogoričkog područja Ačkar: Uzalud ulaganja ako nema ljudi poput ovih učiteljica