Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Obostrana korist

Gradonačelnik na terenu: svaki tjedan susreti s mještanima

Mirko Duspara
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara počeo je obilaske mjesnih odbora širom grada tijekom kojih se susreće s građanima i upoznaje s potrebama njihove mjesne zajednice. Plan je obići svih 16.

Na sastancima gradonačelnik predstavlja građanima dosadašnje projekte koji su uspješno realizirani na području njihova mjesnog odbora, kao i planove za buduće investicije koje će poboljšati infrastrukturu i životne uvjete mještana. Duspara ističe važnost izravnog kontakta s građanima, naglašavajući da ovakvi susreti omogućuju bolje razumijevanje potreba zajednice.

Dosadašnja praksa pokazala je da su obilasci mjesnih odbora i izravna komunikacija s građanima najbolji izvor informacija o stvarnim potrebama Brođana te se pokazalo da je korist obostrana, i za gradsku upravu i za građane. 

storyeditor/2024-10-21/Snimka_zaslona_2024-10-21_104837.png Nagrađeno osam učiteljica s velikogoričkog područja Ačkar: Uzalud ulaganja ako nema ljudi poput ovih učiteljica storyeditor/2024-10-18/kutina_a_slager_donacija_hitna_pomoc_foto_grad_kutina.jpg Dodatno ćemo osigurati sredstva za nabavku defibrilatora, kaže gradonačelnik Babić Grad Kutina osigurao novo vozilo hitne medicinske pomoći za građane storyeditor/2024-10-18/20241016_115121.jpg Obrazovni djelatnici postavlaju temelje za buduće uspjehe Zagrebačka županija nagradila 41 nastavnika u mirovini