Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula 52 pregleda
kulturna manifestacija

Reli po galerijama u Puli, Rijeci i Zagrebu

izložba
Foto: Damir Špehar/PIXSELL/Ilustracija
Posjetitelji će i ove godine u jednom danu dobiti priliku vidjeti više izložbi i umjetničkih djela nego bilo koji drugi dan u godini, a oni koji uspiju posjetiti sve galerije dobit će i simboličnu diplomu

Peto jubilarno izdanje kulturne manifestacije Reli po galerijama održat će se u petak 25. svibnja od 17 do 22 sata u 50 galerija u Puli, Rijeci i Zagrebu. Riječ je o prvoj kulturnoj manifestaciji u Hrvatskoj koja umrežava gotove sve aktivne umjetničke galerije u tri grada te okuplja velik broj umjetnika, kustosa i kolekcionara, a posjetiteljima nudi zaista interaktivan umjetnički program.

Priručnik Zdravo i fino priručnik Zdravo i fino Slikovnim receptima do pripreme jednostavnih obroka

Posjetitelji će i ove godine u jednom danu dobiti priliku vidjeti više izložbi i umjetničkih djela nego bilo koji drugi dan u godini, a oni koji uspiju posjetiti sve galerije dobit će i simboličnu diplomu.

Novost ovogodišnjeg Relija po galerijama su početne lokacije na kojima se preuzimaju mape i svečano otvara manifestacija i reže startna vrpca. Svečano otvorenje manifestacije održat će se u Puli u galeriji HUIU u 17 sati. U Zagrebu se otvorenje održava u Meštrovićevom paviljonu – HDLU, a u Rijeci u galeriji Kortil.

Završna lokaciju na kojoj se preuzimaju diplome u u Puli će se održati u Društvenom centru Rojc – Kotač u Gajevoj 3. Povelje se na završnim lokacijama mogu preuzeti za vrijeme trajanja Relija po galerijama sve do 22:30 sati.

Lokacije na kojima će se održati Reli u Puli možete pogledati na stranicama gradske uprave.

Pula stambeno zbrinjavanje U Puli dodijeljeni gradski stanovi