Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Kino pod zvijezdama pun pogodak

S dekicom u ljetno kino usred gradskog parka

Foto: Grad Koprivnica
U subotu u 20.30 sati na pozornici u središtu Koprivnice nastupa Zdenka Kovačiček trio u sklopu 100. godišnjice Domoljuba

Nastavlja se koncertna sezona na otvorenom u središtu Koprivnice u sklopu manifestacije Ljeto na Zrinskom. U subotu u 20.30 sati nastupa Zdenka Kovačiček trio, i to u sklopu obilježavanja 100. godišnjice koprivničkog Domoljuba. U nedjelju će posjetitelje u 19 sati zabavljati Tamburaški sastav Pajdaši.

Otvoreno "Slatinsko ljeto" Koncerti, kino pod zvijezdama...

Protekli tjedan bio je u znaku početka iznimno popularnog programa Ljetnog kina pod zvijezdama. Mnoštvo obitelji, mladih i mališana stiglo je u središnji park s dekicama, grickalicama i sokovima da bi pogledali crtić “Snježno kraljevstvo”. Ovaj tjedan čekaju ih novi hitovi u kinu pod zvijezdama: u utorak u 21 sat crtić “Lego 2”, a u četvrtak u isto doba romantični glazbeni uradak “Zvijezda je rođena” s Bradleyem Cooperom i Lady Gagom. “Pod pokroviteljstvom kina Velebit organiziraju se projekcije brojnih animiranih filmova, blockbustera i glazbenih filmova. Projekcije su zakazane svaki utorak i četvrtak u 21 sat”, tumače u gradskoj upravi. Posjetitelji vjerojatno s posebnim zanimanjem očekuju projekciju iznimno popularnog ovogodišnjeg hita “Bohemian Rhapsody”, filma o glazbenoj skupini Queen i njezinu frontmanu Freddieju Mercuryju, te Oscarom nagrađenog “Aquamana”.

“Ljeto na Zrinskom” Massimo u petak otvara ljetnu sezonu koncerata

Dok su filmovi u kinu pod vedrim nebom na rasporedu svakog utorka i četvrtka, srijeda je rezervirana za program Dječjega kreativnog kutka i tjelovježbe u Budi fit zoni, programu Pilates & new fit dance uz instruktoricu Jelenu Matijaško. Na oba događaja prošli je tjedan zabilježen izniman odziv.

Od petka do nedjelje Ljeto na Zrinskom na pozornicu u središtu Koprivnice dovodi brojne glazbenike. Koncertnu sezonu otvorio je kišni nastup Massima, a zatvorit će je 17. kolovoza Opća opasnost.