Izbornik
Naslovnica Gradovi Pula
Pula

Sanacija kolnika na dijelu Facchinettijeve ulice

Foto: Grad Pula
Za vrijeme izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa tako da je za promet zatvoren dio Facchinettijeve ulice u dužini od oko 20 metara, kod spomenutog kućnog broja, a osigurani obilazni pravci su preko Ceste Prekomorskih brigada

U sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule društvo Cesta d.o.o. započelo je sanaciju kolnika na dijelu Facchinettijeve ulice, kod kućnog broja 35, zbog utvrđenih ulegnuća te zadržavanja vode na kolniku. Radovi sbi trebali biti gotovi do 26. ožujka 2020. godine.

Ulaganjem u Društveni centar Rojc Grad Pula kontinuirano se brine o udrugama civilnog društva Ulaganjem u Društveni centar Rojc Grad Pula kontinuirano se brine o udrugama civilnog društva Čak 15.000 osoba mjesečno svoje slobodno vrijeme provodi u – Rojcu

Za vrijeme izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa tako da je za promet zatvoren dio Facchinettijeve ulice u dužini od oko 20 metara, kod spomenutog kućnog broja, a osigurani obilazni pravci su preko Ceste Prekomorskih brigada. Facchinettijeva ulica tako se dijeli na dvije slijepe ulice, jedna izlazi sa strane Palisine ulice, a druga strana na Ulicu Monte Paradiso.

Podsjetimo, u sklopu izvanrednog održavanja prometnica nedavno su završeni i radovi na obnovi kolnika Ulice Monte Paradiso u dužini od 600 metara u punoj širini. Radovi, čiji je izvođač također bilo društvo Cesta d.o.o. ali i Pula parking d.o.o., iznosili su oko 1,000.000 kuna bez PDV-a, a obuhvatili su i izvedbu prilagodbi na 11 pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti.