Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Velika Gorica

Sanacija raskrižja ulice A. K. Miošića i Poštanske ceste

Foto: Grad Velika Gorica
Radovi obuhvaćaju korigiranje trase postojećeg biciklističkog i pješačkog koridora u samoj zoni raskrižja, izmjene u radu semaforske instalacije, postavljanje vertikalne i horizontalne prometne signalizacije i postavu moderne led rasvjete

Počeli su iskopni radovi na sanaciji ulice A. K. Miošića i novoimenovane Poštanske ceste koja će voditi do distributivnog-sortirnog centra Hrvatske pošte, jedne od najvećih investicija u samom središtu grada, priopćili su iz Grada Velike Gorice.

promocija udomiteljstva Potpisan ugovor o suradnji UNICEF-a i Grada Velike Gorice

Rekonstrukcijom će se povećati radijus skretanja u raskrižju, kako bi se većim teretnim vozilima omogućilo lakše skretanje iz ulice A. K. Miošića na gradsku prometnicu Ž329900.

Sanacija obuhvaća korigiranje trase postojećeg biciklističkog i pješačkog koridora u samoj zoni raskrižja, izmjene u radu semaforske instalacije, postavljanje vertikalne i horizontalne prometne signalizacije i postavu moderne led rasvjete.

Planiranom dinamikom, radovi na prometnici trebali bi biti gotovi do polovice kolovoza, a vrijednost investicije na kojoj radi VG Komunalac iznosi 454.504 kune bez PDV-a.

Vukovarska gospodarska zona Uredit će 1200 četvornih metara ceste