Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Projekt

Satovi joge i druženje za umirovljenike

U Domu za starije osobe organizirano je vježbanje joge za korisnike
Foto: Teodora Lukavski
Cilj ove volonterske akcije bio je uljepšati vrijeme korisnicima i obogatiti im boravak u Domu novim sadržajima, kažu volonteri

Volonterski centar Koprivnice organizirao je akciju "Volontiraj za starije" u Domu za starije i nemoćne osobe. Završni je to dio projekta za koji je dobivena potpora Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Zahvaljujući potpori Ministarstva i sufinanciranju Grada Koprivnice, Volonterski centar je od kolovoza 2017. godine provodio niz aktivnosti usmjerenih na popularizaciju volonterstva u lokalnoj zajednici. U Domu za starije osobe organizirano je druženje, čitanje, razgovor i pričanje priča i satovi joge za korisnike.

državna matura U državnom prosjeku Državnu maturu u ljetnom roku položilo 73 posto srednjoškolaca

Fotograf Bojan Koštić snimio je portrete korisnika Doma, a fotografije će, kako je najavljeno, biti i izložene.

– Cilj ove volonterske akcije bio je uljepšati vrijeme korisnicima i obogatiti im boravak u Domu novim sadržajima. Zahvaljujemo Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica i svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno volonterima Bojanu Koštiću, Nikol Bali, Vanini Siuc, Sandri Petak Samardžić, Antoniju Grgiću, Teodori Lukavski, Mariji Petras, Vlatki Fičko, Maksimu Stančiću, Nikolini Novak, Mariji Bagarić i Amonu Remenaru, bez kojih realizacija ove volonterske akcije ne bi bila moguća – kažu u Volonterskom centru Koprivnica.

rukomet Koprivnica će uz Varaždin biti domaćin Europskog prvenstva za kadete U Koprivnicu, kolijevku rukometa dolaze igrači iz 15 stranih država Kombi za Udrugu Korak po korak Donacija turske agencije Novo kombi vozilo za udrugu "Korak po korak"