Izbornik
Naslovnica Gradovi Šibenik
Obljetnica prerane smrti Dražena Petrovića

Šibenik se prisjetio velike košarkaške legende

Foto: Šibenik
– Sve je više djece u našem  gradu i sve je više mladih posvećeno sportu, što me izuzetno veseli. Uzor i nadahnuće ne treba im tražiti dalje od Šibenika. Upravo naš Dražen neka vam bude putokaz uspjeha u svim životnim izazovima – poručio je gradonačelnik Željko Burić

Prigodnim programom kod spomenika Draženu Petroviću na Baldekinu, koji su, uz sudjelovanje klape Bunari, moderirali učenici učiteljice Ivane Guberina iz Osnovne škole “Juraj Šižgorić”, obilježena je 29. godišnjica prerane smrti šibenske košarkaške legende. 

Još za života Dražen se, kako je u svom obraćanju istaknuo Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, upisao među najslavnija imena svjetske košarke, no pri tome nikada nije zaboravio svoj rodni grad, kojemu se uvijek vraćao.

– Sve je više djece u našem  gradu i sve je više mladih posvećeno sportu, što me izuzetno veseli. Uzor i nadahnuće ne treba im tražiti dalje od Šibenika. Upravo naš Dražen neka vam bude putokaz uspjeha u svim životnim izazovima, ali i primjer kako se voli Šibenik i njegovo ime s ponosom pronosi po svijetu – poručio je gradonačelnik Burić djeci okupljenoj oko Draženova spomenika.