Izbornik
Naslovnica Gradovi
Denis Ostrošić drugi put preuzeo dužnost gradonačelnika Slatine

'Slatina će svakim danom biti kvalitetnije mjesto za život'

Foto: Grad Slatina
Nastavit ćemo raditi još intenzivnije, jer sam dobio dodatnu potporu, poručuje gradonačelnik

Aktualnom gradonačelniku Denisu Ostrošiću 8. lipnja počeo je novi, drugi po redu gradonačelnički mandat te će iduće četiri godine ponovno biti na čelu Grada Slatine. Denis Ostrošić je u drugom krugu lokalnih izbora kao kandidat Domovinskog pokreta dobio 2364 glasa pa je sa 154 glasa više od svog protukandidata osigurao gradonačelničko mjesto i u novom mandatu.

ZAVRŠEN PROJEKT EPICENTAR SEQUOIA SLATINA Zaštićeni mamutovac, hostel s 32 ležaja, restoran...

Zahvala građanima

Novoizabrani zamjenik gradonačelnika je Ilija Nikolić, a on će tu dužnost obnašati volonterski. Dosadašnji su dogradonačelnici Bojan Plantak i Sanja Mrzljak Jovanić, pak, razriješeni dužnosti.

Svečanoj primopredaji dužnosti u Gradskoj upravi svjedočili su i gradski pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok te pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Slatine Marin Kokorić.

Prilikom službenog preuzimanja dužnosti gradonačelnik Ostrošić zahvalio je svojim bivšim zamjenicima na suradnji u proteklom mandatu te još jednom uputio zahvalu građanima na ukazanom povjerenju i podršci.

POTPORE GRADA SLATINE Mladima 10.000 kuna za stan ili kuću

– Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore i iskazali nam povjerenje. Mogu samo izraziti zadovoljstvo što je Slatina prepoznala naše napore i uspjehe u protekle četiri godine. Nastavit ćemo raditi još intenzivnije jer sam uz svoj postojeći tim dobio i potporu koja će dati novi vjetar u leđa svim projektima koje smo započeli i koji nas očekuju u narednom razdoblju – rekao je Denis Ostrošić.

– Komunikacija koju sam želio uvesti i koja je zaživjela oplemenila je ljude i vjerujem da ćemo uz potporu svih građana Grada Slatine u ovom ritmu nastaviti i dalje. Radujem se, stoga, daljnjoj suradnji na dobrobit cijele zajednice – nastavio je gradonačelnik.

Poručio je da će Slatina svakim danom biti kvalitetnije i ljepše mjesto za život svim svojim građanima.

Predstavljen projekt revitalizacije Parka 136. slatinske brigade Klupe s imenima slatinskih umjetnika i na Brailleovu pismu

“Slatina u srcu”

– Jer, mislimo i na one najmlađe, na školarce, mlade, zaposlene i nezaposlene, sportaše, hrvatske branitelje i sve ostale skupine društva, sve do naših umirovljenika. Slatina u srcu je ono što ja želim i ono što su ljudi prepoznali jer se krećem među njima, a tako će biti i nadalje. Komunikacija je izrazito bitna za uspješan rad, stoga ćemo i ja, i moj zamjenik Ilija Nikolić biti dostupni svim građanima, za boljitak svih – zaključio je novi/stari gradonačelnik Denis Ostrošić.

Na kraju je još jednom uputio zahvalu Domovinskom pokretu na podršci njegovoj kandidaturi na lokalnim izborima koji su iza nas.