Izbornik
Naslovnica Gradovi
Radovi na izgradnji dječjeg igrališta u Slatini

Stvaraju se bolji uvjeti za djecu iz Dječjeg vrtića Zeko

INVESTICIJA omogućava slobodnu i kreativnu igru uz zadovoljavanje svih sigurnosnih uvjeta
Foto: Slatina

Krajem listopada gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji svojeg zamjenika Ilije Nikolića obišao je radove na izgradnji dječjeg igrališta kod Dječjeg vrtića Zeko u Slatini.

U obilasku radova bili su i predstavnik izvođača radova TH Gradnja d. o. o. Tomislav Horvat, vlasnica tvrtke MODELARCH d. o. o. Samanta Rešetar u ime stručnog nadzora te viši savjetnik za gospodarstvo i projekte pri Upravnom odjelu za razvoj Grada Slatine Jurica Culej.

Riječ je o projektu kojim će se izgraditi novo dječje igralište te će se stvoriti kvalitetni uvjeti za igru i boravak djece jasličke dobi na otvorenom. Tako će se zadovoljiti potrebe korisnika vrtića, kao i njihovih odgojitelja i roditelja te omogućiti još kvalitetniji boravak u vrtiću.

Radovi se izvode planiranom dinamikom sukladno ugovoru, a završetak se očekuje do prosinca ove godine.

– Ovo je nastavak ulaganja u poboljšanje materijalnih uvjeta za boravak djece u Dječjem vrtiću Zeko. Sanacijom sportske-dvorane, izgradnjom zgrade jaslica i izgradnjom dječjeg igrališta stvorili smo kvalitetnije uvjete za boravak naših najmlađih te im omogućili slobodnu i kreativnu igru uz zadovoljavanje svih sigurnosnih uvjeta – rekao je gradonačelnik Denis Ostrošić.

Ukupna vrijednost ove investicije Grada Slatine iznosi 43.052,50 eura bez PDV-a, a projekt je sufinancirao Središnji državni ured za demografiju i mlade u iznosu od 21.247,45 eura.

GRAD je u četiri godine za NK Mladost Ždralovi izdvojio 278 tisuća eura da pomogne razvoj infrastrukture, a i sljedeće godine dobit će najviše jer najviše i ulaže, istaknuo je gradonačelnik Hrebak u obilasku kluba Stari opločnici s korza u novoj primjeni 'Ulaganja u sport uvijek će dobiti podršku Grada Bjelovara' NABAVLJENU opremu koristit će zdravstvene ustanove čije se zgrade obnavljaju nakon potresa Nastavljeno opremanje sisačke Opće bolnice Nova oprema za zdravstvo vrijedna 7,8 milijuna eura DINA MERHAV dobitnica je Zlatne plakete "Grb grada Vinkovaca" 19. Dani Matice Hrvatske Večer u spomen na umjetnicu Dinu Merhav