Izbornik
Naslovnica Gradovi Osijek
OSIJEK

Svečana proslava i dar za parove koji slave "zlatni pir"

Foto: Osijek
Svaki par koji ove godine slavi "zlatni pir", dobit će na poklon od Grada Osijeka iznos od 70 eura

Na Dan zaljubljenih, Grad Osijek organizirat će svečani ručak za parove koji slave 50. godišnjicu braka. Grad stoga poziva bračne parove s područja Osijeka, vjenčane tijekom 1972. pa sve do 31. siječnja 1973., da se do 31. siječnja 2023. prijave za proslavu. A prijaviti se mogu e-porukom na e-adresu umirovljenici@osijek.hr, zatim osobno na adresi Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo, u Ulici Ruđera Boškovića 1 u Osijeku ili poštom na adresu: Grad Osijek, Ulica Franje Kuhača 9 (s naznakom: Prijava za obilježavanje 50. godišnjice braka).

Pri prijavi potrebno je dostaviti prijavni obrazac, vjenčani list ili izvod iz matične knjige vjenčanih, ne stariji od mjesec dana od dana raspisivanja javnog poziva, osobnu iskaznicu na uvid ili uvjerenje o prebivalištu/elektronički zapis o prebivalištu (barem jedan supružnik treba imati prebivalište na području Grada Osijeka), potvrdu banke o broju tekućeg računa ili presliku kartice tekućega računa.

Slavljenici koji u prijavnom obrascu izraze zanimanje, bit će pozvani na zajedničku proslavu koja će se održati 14. veljače, na Valentinovo. Na proslavu će biti pozvani i parovi koji su 50 godina braka obilježili 2021., ali im zbog epidemioloških mjera nije organizirana zajednička proslava. Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 031/229-102.

Svaki par koji ove godine slavi "zlatni pir", dobit će na poklon od Grada Osijeka iznos od 70 eura. Lanjskim slavljenicima novac je isplaćen ranije.