Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin
Labin

Tradicionalni prijem za nagrađene stipendiste kod gradonačelnika

Labin
Foto: Grad Labin
'Svima želim da nakon završenih studija imate sreće i zaposlite se u struci, a najdraže bi mi bilo da se, ako ne svi, barem većina vas vrati u naš Labin', rekao je gradonačelnik Labina Valter Glavičić

Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić u društvu Marije Kadoić Balaško, pročelnice upravnog odjela za proračun, financije i društvene djelatnosti održao je tradicionalan prijem za nagrađene stipendiste.

Stipendije iznose 550 kuna za učenike s prosjekom ocjena od 4,60 i više, 750 kuna za studente s prosjekom ocjena od 4,00 do 4,49, studenti koji imaju prosjek ocjena od 4,50 do 5,00 nagrađuju se svotom od 1.500 kuna, a oni s prosjekom od 4,80 do 5,00 dobivaju dodatnih 700 kuna nagrade što je ove godine ostvarilo ukupno njih 45.     

"Veseli me da vas vidim u tako velikom broju, jer je to dokaz da naš grad ima jako mnogo uspješnih mladih učenika i studenata, koji studiraju u raznim gradovima naše države, a koliko vidim neki i van granica Hrvatske. Poznajem neke od vas koji studiraju u Sloveniji i Italiji. Svima želim da nakon završenih studija imate sreće i zaposlite se u struci, a najdraže bi mi bilo da se, ako ne svi, barem većina vas vrati u naš Labin, grad iz kojeg ste nadam se samo privremeno otišli", izjavio je gradonačelnik Valter Glavičić, priopćili su iz gradske uprave.