Izbornik
Naslovnica Gradovi Đakovo
Natjecanje za najspremnijeg hrvatskog policajca

Trasa 4. Memorijala Šimo Đamić i na đakovačkom području

Foto: Grad Đakovo
Za organizaciju ove je godine zadužena PU osječko-baranjska

Ususret natjecanju za najspremnijeg hrvatskog policajca “4. Memorijal Šimo Đamić – ŠTIT DOMOVINE 2022”, u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo održan je radni sastanak.

Natjecanje se održava u rujnu, u spomen na legendarnog zapovjednika Specijalne jedinice policije PU brodsko-posavske Šimu Đamića i na sve poginule i stradale pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova. Ove je godine za organizaciju zadužena PU osječko-baranjska, a trasa trke trebala bi biti u širem okruženju Grada Đakova.

Sastanak je predvodio načelnik PU osječko-baranjske Ladislav Bece sa suradnicima, a prisutni su bili i Sandra Veber, voditeljica Službe prevencije Ravnateljstva policije MUP-a, Marin Mandarić, gradonačelnik Đakova, Irena Mikić Brezina, načelnica općine Trnava i Tatjana Roth, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport OBŽ-a.

Prezentaciju su održali voditelj natjecanja, pomoćnik zapovjednika IJP-a Policijske uprave brodsko-posavske Andrija Živković i zamjenik voditelja natjecanja, zapovjednik interventnog voda IJP-a Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić.

Prisutni su se nakon opsežne prezentacije složili da će podržati utrku koja će biti doprinos u razvoju i promociji sporta na području Đakovštine. 

Suradnja sportaša Đakova i Šibensko-kninske županije Razmijenili dugogodišnja iskustva o sportskim udrugama IZLOŽBENE AKTIVNOSTI Muzej Đakovštine izložbom proslavio 70. rođendan Sudjelovala i djeca Kroz slikovnicu učili o svojim osjećajima