Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
ZAPREŠIĆ

Treći po redu Sajam izvanškolskih aktivnosti

1/4
Foto: Grad Zaprešić
Na Trgu Ivana Pavla II. trideset i dvoje izlagača iz udruga, klubova, društava i škola koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih prezentirali su svoj program i način rada.

Početak nastavne godine vrijeme je kada djeca i mladi odabiru aktivnosti koje će im omogućiti da aktivno i kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme. Kako bi im se olakšao odabir s obzirom na interese i talente, Grad Zaprešić i ove je godine organizirao Sajam izvanškolskih aktivnosti.

Talenti i interesi

Na Trgu Ivana Pavla II. trideset i dvoje izlagača iz udruga, klubova, društava i škola koje se bave odgojem i obrazovanjem djece i mladih prezentirali su svoj program i način rada, a sve kako bi djeca i mladi najlakše odabrali aktivnosti za svoje slobodno vrijeme.

Foto: Grad Zaprešić

– Korisnost ovog Sajma je dvostruka. S jedne strane djeci, mladima i njihovim roditeljima pruža se najbolji uvid u mogućnosti koje se nude kako bi što korisnije provodili vrijeme dok nisu na nastavi te time radili na svojim talentima i interesima. S druge strane izlagači će imati priliku promovirati svoj rad – napominju. Zaprešić je grad koji nudi djeci mnoštvo mogućnosti za bavljenje raznim aktivnostima. Od kuglanja i atletike do rukometa, nogometa, tenisa i tekvondoa. Uz sport djeci su na raspolaganju škole stranih jezika i učenja, plesni klubovi, likovne, foto i modelarske radionice, glumačke družine te škole za razvoj kognitivnih sposobnosti.

Foto: Grad Zaprešić

I sportske udruge

Važnost Sajma izvanškolskih aktivnosti prepoznala je i Zagrebačka županija koja je ove godine i pokrovitelj, a u organizaciju je uključena i Zajednica športskih udruga grada Zaprešića.

Foto: Grad Zaprešić