Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec 17 pregleda
prva tematska edukativna štetnica

Turističkoj zajednici 20.000 kuna za Ivanečki mlinarski put

Ivanečki mlinarski put
Foto: Grad Ivanec
Projekt postavljanja interpretacijskih ploča tematski vezanih uz nekadašnjih 20 mlinova na Bistrici potrebno je nadograditi i opremiti ga brojnim dodatnim elementima potrebnim za uređenje šetnice

Turistička zajednica Grada Ivanca ostvarila je novčanu potporu na natječaju Hrvatske turističke zajednice. Ona iznosi 20.000 kuna za projekt realizacije prve tematske edukativne štetnice Ivanečki mlinarski put.

Ostvarili su i dodatnu potporu male vrijednosti u iznosu 4.000 kuna, za opremanje ureda za potrebe uvođenja eVisitor sustava (nabava novog računala).

- Činjenica da je HTZ, kao partner, Ivanečkom mlinarskom putu dodijelio novčanu potporu, daje ovom projektu dodatnu težinu. Naime, projekt postavljanja interpretacijskih ploča tematski vezanih uz nekadašnjih 20 mlinova na Bistrici potrebno je nadograditi i opremiti ga brojnim dodatnim elementima potrebnim za uređenje šetnice. Dobivena sredstva uložit ćemo u izradu i tisak karte, postavljanje ploča s opisom šetnice, a vjerujem da će preostati i novca kako bismo na neke lokalitete postavili i klupe – izjavio je voditelj TZ-a Ivanec Boris Jagetić Daraboš, priopćili su iz gradske uprave.