Izbornik
Naslovnica Gradovi Bjelovar
'Poleti s francuskim vukom'

U dječjim vrtićima Bjelovara sve više djece uči francuski

Francuski veleposlanik u Bjelovaru
Foto: Bjelovar

Sve više malih Bjelovarčana uči francuski jezik i kroz projekt Francuskog instituta u Hrvatskoj u suradnji s Veleposlanstvom Francuske Republike i Dječjim vrtićem Bjelovar pod nazivom "Poleti s francuskim s vukom". Namijenjen je dječjim vrtićima i ima za cilj senzibilizirati francuski jezik i kulturu kod djece predškolske dobi.

– Drago mi je da imamo još jednog veleposlanika koji je posjetio naš grad. To dovoljno govori o tome koliko smo mi i multikulturalan grad i koliko smo grad koji teži ka nekim novim stvarima, novim znanjima i pohvaljujem ovo što vrtići rade. Želimo našoj djeci otvoriti vidike i pripremamo ih za ono što u životu slijedi. Jako je pohvalno to što su vrtići osmislili kao program. Mi ćemo kao Grad Bjelovar to uvijek podržati – izjavio je gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak.

storyeditor/2024-04-05/bjjj_a_fo.jpg Investicija vrijedna 16 milijuna eura Bjelovaru donosi veći standard zbrinjavanja otpadnih voda Dogradnja i rekonstrukcija uređaja za pročišćavanje otpadnih voda storyeditor/2024-04-05/bjjj_b_fo.jpg Sustav odvodnje u naselju Gornje Plavnice Priključeno 127 kućanstava, traje asfaltiranje ceste storyeditor/2024-03-29/bj_a_zeleni_fo.jpg Projekt za ozelenjivanje Bjelovara sadnjom novih stabala te postavljanje urbane opreme Želimo grad učiniti zelenijim, modernijim, da zasja kao nekada