Izbornik
Naslovnica Gradovi Šibenik
Radovi

U Dubravi i Lozovcu sanacija asfalta

Na području Dubrave izvedena je sanacija asfaltnog kolnika na cestama, a ukupna vrijednost radova iznosila je 64.637,43 eura.

Radovi su financirani iz proračuna Grada Šibenika. U Dubravi je saniran asfalt na cestama u predjelima Bušci, Relje – Junakovići, Grubišići, Rakovo Selo i Jurasi. U naselju Mravnica saniran je asfaltni kolnik na cestama, a vrijednost radova je 18.704,85 eura.

Na području Lozovca izvedeni su pak radovi sanacije asfaltnih cesta te je postavljena nova i obnovljena postojeća javna rasvjeta. Ukupna vrijednost radova je 41.102,94 eura, a financirana je iz proračuna Grada Šibenika putem programa održavanja i gradnje komunalne infrastrukture. Asfaltirane su i obnovljene ceste na području Tromilje, u Kalauzima, Gulinima, Mijačima i na Gradini.

Veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u radnom posjetu Šibeniku Burić: Britanski kapital poželjan je način suradnje ŠIBENIK Zasjao trg u središtu Rasline, uskoro će se urediti i dječje igralište ŠIBENIK Šibenski vizualni spektakl zatvorio Festival svjetla