Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec 39 pregleda
U dvorani Srednje škole Ivanec

U Ivancu 2. festival narodne glazbe, do sutra prijave za izvođače

Folklor
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL/ILUSTRACIJA
Prijave se primaju do utorka, 25. srpnja na e-mail: udrugaglazbenika.veseljak@gmail.com ili na broj telefona predsjednika udruge Željka Gecija 091 481 177

Drugu godinu zaredom u organizaciji Udruge glazbenika Veseljak iz Punikvi, organizira se festival narodne glazbe, Ivanec fest 2017. Festival će se održati u dvorani Srednje škole Ivanec, u nedjelju, 30 srpnja s početkom u 19 sati, izvijestili su iz Grada Ivanca.

Osim dobro poznatih starih melodija i veselih nota koje će upotpuniti zabavni dio programa, posjetitelje očekuje i prezentacija starih običaja ivanečkog kraja koje će predstaviti članovi udruge Maska iz Ivanca.

Festival će imati i natjecateljski dio, na kojemu mogu sudjelovati prethodno prijavljeni izvođači sa svojim autorskim pjesmama. Prijave se primaju do utorka, 25. srpnja na e-mail: udrugaglazbenika.veseljak@gmail.com ili na broj telefona predsjednika udruge Željka Gecija 091 481 177.

Dobro poznate tradicionalne zagorske melodije i ritmovi koji zovu na dobru zabavu i ples na sjajan će način upotpuniti ivanečku ljetnu večer. U prvoj godini organizacije, ova je mlada manifestacija privukla tisuću posjetitelja.

Uz brojne sponzore, ovu manifestaciju koja čuva dio ivanečke izvorne baštine novčano potpomaže i Grad Ivanec.