Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin 20 pregleda
Povodom božićnih blagdana

U Labinu počelo darivanje najstarijih sugrađana

umirovljenici
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500 kuna dobit će jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200 kuna

Grad Labin će ove godine povodom božićno novogodišnjih blagdana darivati svoje sugrađane i to kako kažu iz gradske uprave osobe u Socijalnom programu, umirovljenike do 2.500 kuna mirovine i domaćice starije od 60 godina.

Korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina ostvaruju pravo na poklon-bon u vrijednosti od 200 kuna kojeg mogu preuzeti u Gradskoj upravi Grada Labina. Prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu. Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500 kuna jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200 kuna mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina uz predočenje osobne iskaznice i penzijskog listića za studeni 2016. godine.
 
Iz tog prava izuzeti su umirovljenici – korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima, te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu. Podjela poklon bonova trajat će od ponedjeljka, 12. prosinca pa sve do 23. prosinca u vremenu od 8,30 do 14 sati. Sve informacije mogu se dobiti na tel. 866-842 ili 866-843.

Više o poklon-bonovima možete saznati na stranicama Grada Labina.