Izbornik
Naslovnica Gradovi Ivanec
Ivanec

U prostore braniteljske zgrade postavljaju se instalacije

Braniteljska zgrada
Foto: Grad Ivanec
U tijeku su radovi na postavljanju instalacijskih sustava u dijelu prostora braniteljske zgrade u ivanečkoj Gajevoj ulici

Radovi se obavljaju u najatraktivnijem, istočnom dijelu zgrade, u prostoru površine 70 m2, koji je namijenjen prvenstveno radu braniteljskih udruga.  

Nakon što su početkom ove godine postavljene električne, telefonske i IT instalacije, radovi su sada nastavljeni uređenjem ostalih instalacijskih sustava. Postavljeni su sustavi grijanja, vodovoda, ventilacije i dijela sanitarija, a uz dovršetak sanitarnog sustava još predstoji i uređenje kotlovnice.

Radovi nakon toga bit će nastavljeni u skladu s ranijim dogovorom i očitovanjem braniteljskih udruga, koje su izrazile spremnost da se uključe u izvođenje pojedinih obrtničkih radova.

Temeljem provedenog postupka javne nabave koji je proveo Grad Ivanec, radove izvodi tvrtka Instalacijski sustavi Fištrek, a u ovoj fazi vrijedni su blizu 75.000 kuna.

Grad Ivanec je u prizemlju i u podrumu stambeno-poslovne zgrade u Gajevoj ulici od države na trajno korištenje i bez naknade dobio veći prostor te ga namijenio radu ivanečkih udruga, izvijestili su iz gradske uprave.