Izbornik
Naslovnica Gradovi
Dom hrvatskih branitelja Vinkovci

U tijeku završni radovi, uselili se prvi stanari

PRVI STANARI počeli su se useljavati u svoje nove prostore
1/3
Foto: Grad Vinkovci

Kako je i najavljeno, radovi na uređenju Doma hrvatskih branitelja u Vinkovcima pri kraju su i prvi stanari počeli su se useljavati u svoje nove prostore. Navodi se da su preostali samo detalji kako bi Dom hrvatskih branitelja u potpunosti predali na korištenje vinkovačkim braniteljima.

– Zajedničkim snagama ostvarili smo ono što smo dugo čekali i planirali. Velika hvala svima koji su doprinijeli tome da danas u Vinkovcima imamo prekrasne prostore koji će biti središnje mjesto okupljanja braniteljske populacije iz cijele naše županije – rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Dodao je kako su posebno ponosni na sinergiju mladosti i iskustva, odnosno na suradnju mladih ljudi iz Agencije VIA kao i samih članova braniteljskih udruga, koja je rezultirala odlično odrađenim poslom u svakom pogledu. 

ŠKOLE bez djece su samo prazni objekti, a bez znanja koje dobivate ni gospodarstvo nema dobru budućnost, istaknuo je župan Od ukupno 45 stipendija za učenike 20 ih je dodijeljeno prema kriteriju izvrsnosti Zagrebačka županija ima 75 novih stipendista – 45 učenika i 30 studenata ZA OVAJ PROJEKT iz državnog je proračuna osigurano dva milijuna eura, a županija će financirati izradu pametne kartice za svoje umirovljenike i starije od 65 godina 1,2 milijun umirovljenika neograničeno će putovati vlakom Od Splita do Zagreba novim će se vlakovima voziti 4,5 sata BROŠURA O LJUTNJI Nagrađenu publikaciju o nošenju s emocijama izradili su učenici 6.c razreda OŠ Samobor U NSK dodijeljena priznanja gradovima i općinama prijateljima djece Samoboru deveta Naj-povelja za akciju "Uzmi oklop i kreni"